Koiramäen majatalo
Etusivu       Yrittäjä       Hyvä tietää!       Hoitosopimus       Hinnasto       Green Care       Yhteystiedot & ajo-ohjeet       Isonkyrön löytöeläimet      

TARKAN SAAPUMIS- JA NOUTOAJAN VOI VALITA 7.30-10.00 TAI 17.00-20.00 VÄLISTÄ.
Lue lisää kohdasta HYVÄ TIETÄÄ!


Majatalon päiväohjelma:

7.00- 7.30 hihnaulkoilut + aamupalat
7.30-10.00 siivoilut, vesien vaihdot yms. + saapumiset/noudot
Iltapäivä hihnaulkoilut ja päivälenkit (+ päiväruoka kolmesti päivässä syöville)
17.00-20 iltaruoat + saapumiset/noudot
21-22.30 hihnaulkoilut


Muuta tärkiää:

 • Koiramäen Majatalossa on vain viisi koirapaikkaa, joista kaksi on isompia, 5- 8m2 perhehuoneita (niihin voidaan majoittaa useampi saman omistajan kookkaampikin koira). Varaathan siis lemmikkisi hoidon hyvissä ajoin, sillä etenkin viikonloppuisin ja sesonkiaikoina hoitolan varauskalenteri täyttyy nopeasti.
 • Emme tällä hetkellä ota vastaan hoitokissoja
 • Hoitolaan on mahdollista tutustua tuomalla koira ennalta sovittuna arkipäivänä (ma-to sesonkien ulkopuolellla) tutustumishoitoon. Hoitoon saapuminen sovitaan aamulla 7.30-10 ja nouto 17-20 välille. Ensimmäisen tutustumishoidon hinta on 30 €. Omistaja saa päivän aikana kuulumiset ja kotiutuessa rehdin arvion kaverin viihtymisestä. Suurin osa koirista viihtyy hoitolassa hyvin, mutta etenkin iäkkäämmälle, tai eroahdisteisille koirille suosittelemme tutustumispäivää.
 • Hoitola on viranomaisten valvoma ja tarkastama. Kaikki tilat ovat tarkoitukseen sopivia, siistejä ja eläimelle turvallisia.
 • Hoitoon saapuvalla lemmikillä tulee olla voimassa olevat rokotukset. Varaudu esittämään rokotustodistus. Koirille suositellaan myös kennelyskärokotusta. Huolehdithan lemmikkisi loishäädöistä eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Koiran rokotusmääräykset: www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-rokotukset
 • Ethän tuo hoitoon lemmikkiä, jolla on jokin tarttuva tauti, kuten hengitystieinfektio tai ripuli. Jos lemmikkisi sairastuu tarttuvaan tautiin juuri ennen hoitojaksoa, niin ilmoitathan siitä viipymättä. Mietitään sitten yhdessä vaihtoehtoisia hoitopaikkoja tai esim. kotihoidon mahdollisuutta.
 • Voimme ottaa hoitoon juoksuisen nartun, mutta siitäkin on hyvä infota hoitolaa etukäteen, jotta voimme majoittaa haisulin mahdollisimman kauas uroksista.
 • Jokaisesta hoidokista täytetään hoitosopimus, johon kirjataan tarkat hoito- ohjeet, sekä omistajan ja mahdollisen varayhteyshenkilön tiedot. Hoitosopimuksen voi halutessaan tulostaa (kohdasta hoitosopimus) ja täyttää jo kotona. Sopimusehdot löytyvät hoitosopimuksen liitteestä.
 • Koirat pääsevät välillä päiväaikaan kulkemaan omasta yksiöstään hiekka/sorapohjaiseen ja katettuun ulkotarhaan. Kulkuluukku pidetään osan päivästä suljettuna (saapumisten/kotiutusten/lenkitysten aikana, kylmillä ilmoilla, tai jos koiran on vaikea rauhoittua luukun ollessa auki). Keskenään vieraat koirat eivät pääse hoitoaikana kontaktiin toistensa kanssa, mutta saman perheen sopuisat koirat voivat toki majoittua yhteisessä paikassa.
 • Koirat ulkoilutetaan myös hihnassa, tai erillisessä juoksutarhassa kolmesti päivässä ilman lähikontaktia vieraisiin koiriin. Ulkoilujen tarkoitus on tarjota koiralle virkistävää tekemistä, sekä varmistaa tarpeiden teko vähintään kolmesti päivässä. Pidempiä, 45 min kävely- tai pyörälenkkejä, sekä kesällä uintireissuja voi ostaa lisäpalveluna. Majatalon ympäristössä on ihanat ja rauhalliset ulkoilumaastot metsäteineen ja jokirantapolkuineen, sekä kesällä 2022 valmistunut, oma hiekkapohjainen lenkki, joka takaa rauhalliset kävelyt myös ilman muita lenkkeilijöitä, tai vastaantulevia koiria.
 • Hoitolassa koiraasi kohdellaan joka tilanteessa ystävällisesti ja asiallisesti. Häntä heiluen hoitoon saapuvat vakiasiakkaat ovat meille parasta palautetta. Omistaja saa halutessaan koiran kuulumisia ja kuvia, joko puhelimeen tai sähköpostilla (tarvittaessa vaikka päivittäin).

Saapuminen

 • Täsmälliset tuonti- ja hakuajat sovitaan klo 7.30- 10 tai 17-20 välille. Muuna aikana tuonti/haku vain erityisen painavasta/ylivoimaisen esteen aiheuttamasta syystä 10 € lisämaksusta.
 • TÄRKEÄÄ: Sovittuja tuonti- ja hakuaikoja tulee noudattaa mahdollisimman tarkasti ja ilmoittaa hoitolaan viipymättä mahdollisista, ylivoimaisen esteen aiheuttamista muutoksista, jotta hoitolan moninaisia askareita suorittava (ja useimmiten ainoa) työntekijä voi olla saapujaa vastaanottamassa!
 • Majatalon markilla liikkuu lenkitettävien koiruuksien lisäksi myös muita eläimiä (mm. hevosia ja lampaita), joten odotathan vastaanottajaa autossa/auton luona. Koiraa ei saa koskaan päästää vapaaksi hoitolan pihassa!
 • Saapuessa koira/koirat odottavat autossa sillä aikaa, kun koiran tarvikkeet viedään hoitolaan ja hoito-ohjeet käydään läpi saattajan kanssa. Tuontien ja noutojen ajan hoidossa olevat koirat pidetään aina sisäpaikan puolella, jotta ne eivät tervehdi saapuvia koiria haukkumalla. Tarvikkeiden viemisen jälkeen hoitoon saapuva koira/koirat lähtevät vastaanottajan kanssa autolta suoraan mukavalle metsäkävelylle. Lenkiltä palaava koira viedään omaan paikkaansa ulkotarhan kautta ilman näköyhteyttä muihin koiriin. Tällöin arankaan kulkijan ei tarvitse stressaantua tai paineistua muista koirista.

Ota mukaan:

 • Koiran omat ruoat ja mahdolliset lääkkeet. Majatalossa on pakastin ja jääkaappi. Omia ruoka- tai vesikuppeja ei tarvitse tuoda.
 • Ehjä, koiralle sopiva kaulapanta tai valjaat + talutin.
 • Oma makuualusta, jossa on kodin tuoksua.
 • Leluja, puruluita ja/tai herkkuja, jos koira on niihin tottunut.
 • Sadetakki ja muut asut (esim. tossut), jos koira tarvitsee niitä ulkoillessa.


  webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2014 - www.tuulian.net