Koiramäen majatalo
Etusivu       Yrittäjä       Hyvä tietää!       Hoitosopimus       Hinnasto       Green Care       Yhteystiedot & ajo-ohjeet       Isonkyrön löytöeläimet      

TARKAN SAAPUMIS- JA NOUTOAJAN VOI VALITA 7.30-10.00 TAI 17.00-20.00 VÄLISTÄ.
Lue lisää kohdasta HYVÄ TIETÄÄ!


Greencare

Asiakas/kohderyhmä:

Kehitysvamma-, mielenterveys- ja/tai päihdekuntoutuspalveluita tarjoavat toimijat ja yritykset.


Palvelun tavoitteet/asiakkaalle tulevat hyödyt:

Maatilaympäristön elvyttävyys ja virkistävyys, stressin lievittäminen, henkisen hyvinvoinnin parantaminen. Eläinten läheisyys rauhoittaa ja auttaa keskittymään käsillä olevaan hetkeen. Yhdessä tekeminen.


Tuotekuvaus:

Monipuolisia askareita rauhallisessa maatilaympäristössä. Tilalla erilaisia, kilttejä eläimiä – hevoset, lampaat, kanat, koiria ja kissa Kaiken toiminnan kulmakivenä on sekä eläinten, että ihmisten hyvinvointi ja turvallisuus.
Asiakas osallistuu päivittäisiin tilan töihin mm. eläinten hoito, pihatyöt, arjen askareet. Mahdollisuus valita kevyempiä tai raskaampia töitä oman toimintakyvyn mukaan, tai vain oleilla eläinten seurassa.
Palvelukokonaisuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Tehtävien ja toiminnan sisältöä suunnitellaan yhdessä sote -toimijan ja asiakkaan kanssa. Palvelu toteutetaan nk. kumppanuusmallilla, eli asiakkaan mukana on aina sote -yksikön edustaja.


Koiramäen Majatalo on osallistunut ProAgria Etelä-Pohjanmaan ja Eskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymän yhdessä toteuttamaan Green Care - kehittämishankkeeseen v. 2021-2022.
Tilalla on toiminnan vastuuvakuutus ja se on Green Care Finland ry:n jäsenyritys. Palvelusta laaditaan aina ennen toteutusta kirjallinen sopimus, jonka molemmat sopijapuolet allekirjoittavat.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
koiramaen.majatalo@gmail.com
040 5121 073
  webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2014 - www.tuulian.net